Ostarilla piipahtaminen on todella helppoa

Myllypuron Ostarin ympäristöön on muodostunut Itä-Helsingin kasvukeskittymä, jossa kauppakeskukseen yhdistyvät Metropolian ammattikorkeakoulun ja Stadin ammattiopiston kampus, kielilukio, terveysasema, liikuntakeskus Liikuntamylly sekä uusittu metroasema. Dynaamisessa lähikeskuksessa onkin moderni ja mainio myllypurolainen meininki.

Kaikki ostarin liiketilat sijaitsevat vilkkaan keskusaukio Myllypihan ympärillä, rakennuksen metroaseman puoleisessa päädyssä. Kiireiset työmatkalaiset, nälkäiset opiskelijat ja muuten vain Myllypuron Ostarille asioimaan saapuneet löytävätkin helposti haluamansa. Myllypuron Ostarin omistaja on Kiinteistösijoitusrahasto Evli Vuokratuotto.

Useita liikuntakeskuksia ostarin lähellä

Naapurustossa on monia liikuntamahdollisuuksia ja jos suunnitelmissa on treenaaminen lähellä sijaitsevassa liikuntakeskus Liikuntamyllyssä, Pallomyllyssä tai Arena Center Myllypurossa, on matkan varrelta kätevä napata mukaan pientä evästä.

Paikalle pääsee autolla ilman turhia mutkia, sillä etappi monipuolisten palveluiden pariin Kehä I:ltä ei vie kuin minuutin verran. Myös julkisilla kulkuneuvoilla on todella vaivatonta saapua Myllypuron Ostarille.

Pysäköinti

Myllypuron Ostarin pysäköintitilat palvelevat niin asiakkaita, asukkaita kuin liityntäpysäköintiä. Sisäänajo Myllypuron Ostarin pysäköintihalliin on Kivensilmänkujan puolelta. Tarkka osoite navigaattoriin on: Kiviparintie 2, 00920 Helsinki.

Pysäköintihallissa on yhteensä 270 pysäköintipaikkaa, joista 80 on asiakaspaikkoja, 150 asukaspaikkoja ja 40 liityntäpysäköintiin varattuja paikkoja. Asiakas-, asukas- ja liityntäpysäköintipaikat on merkitty omilla tunnuksillaan.

Myllypuron Ostarin pysäköintihalli on avoinna asiakkaille maanantaista perjantaihin klo 7–22, lauantaisin klo 7–22 ja sunnuntaisin klo 9–22.

Asiakaspysäköinti

Myllypuron Ostarin 80 asiakaspysäköintipaikkaa ovat ilmaisia liikkeiden asiakkaille yhden tunnin ajan, jonka jälkeen toinen tunti maksaa euron ja seuraavat tunnit kaksi euroa.

Liityntäpysäköinti

Henkilöauton ja julkisen liikenteen yhdistäminen onnistuu sujuvasti liityntäpysäköinnillä.  Myllypuron Ostarille voi saapua omalla autolla, mistä matkaa jatkuu joukkoliikennevälineillä. Kotimatkalla voi tehdä näppärästi ruokaostokset ja hoitaa samalla myös muut asiat Myllypuron Ostarin liikkeissä. Liityntäpysäköinti maksaa kaksi euroa kerta.

Kuukausipysäköinti

Kuukausipysäköintipaikkoja ei ole vuokrattavana kiinteistöjen ulkopuolisille. Asunto-osakeyhtiöiden asukkaat vuokraavat paikan oman isännöitsijän kautta.

Myllypuron ostari kartta

Julkiset liikennevälineet

Myllypuron Ostarille on helppo tulla metrolla tai linja-autolla. Metromatka Helsingistä sujuu 16 minuutissa ja bussiliikenne kulkee aivan ostarin vierestä Myllypurontietä pitkin.

Metron ja bussien aikataulut löydät HSL:n sivuilta > www.hsl.fi

Yhteystiedot

Myllypuron Ostari
Kiviparintie 2
00920 Helsinki

Jos tiedustelusi koskee Myllypuron Ostarin liikkeiden palveluja, tuotevalikoimaa tai aukioloja, ota yhteyttä suoraan liikkeeseen.

Kaikki liikkeet ja palvelut
Kaikki ravintolat ja kahvilat

Vapaiden liiketilojen tiedustelu

Myllypuron Ostari on eläväinen lähikeskus, jonka vapaita liiketiloja voit tiedustella kauppakeskuspäälliköltä tai kiinteistöpäälliköltä:

Kauppakeskuspäällikkö Marja Mononen, marja.mononen@colliers.com

Kiinteistöpäällikkö Sanna Satukangas, sanna.satukangas@colliers.com

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti ja kerro, miten voimme auttaa sinua.