Fafa’s avaa ravintolan Helsingin Myllypuron Ostarille 28.10.

Fafa’s on vuodesta 2011 toiminut ravintolaketju, joka sai alkunsa Iso Robertinkadulta Helsingistä. Fafa’s:lla on yli 40 ravintolaa Suomessa ja yksi Lontoossa. Nyt ketju avaa uuden ravintolan metroaseman kupeeseen Myllypuron ostarille. Fafa’s:n kasvis- ja vegaani painotteisen ruokalistan kulmakivinä toimivat täytetyt pitaleivät ja tuoreet salaatit. Fafa’s:n toimintaa ohjaavat laadukkaan ruoan lisäksi ympäristön ja yhteiskunnan hyvinvointiin keskittyvät arvot. Fafa’s kompensoi ensimmäisenä ravintolaketjuna Suomessa kaikki ravintoloiden toiminnasta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt sisältäen myös epäsuorat päästöt.

Fafa’s Myllypuro tulee olemaan myös fafas.fi-verkkokaupassa, josta nouto- ja kotiinkuljetus tilaukset on helppo tehdä. Voit tilata ruoat verkkokaupan kautta osoitteessa: Fafas.fi

Myllypuro on yksi Helsingin kehittyvistä asuinalueista. Myllypuron Ostari elää itähelsinkiläisten arjessa ja on luonteva asiointipaikka niin asukkaille, alueella töissä käyville kuin Metropolian kampuksen opiskelijoillekin. Ostari on hyvien liikenneyhteyksien varrella aivan Kehä I tuntumassa ja Myllypuron metroaseman vieressä.  

Myllypuron Ostarin omistaa Erikoissijoitusrahasto Evli Vuokratuotto ja sitä manageeraa Colliers Finland.